2012. augusztus 1., szerda

Pillanatképek Karolina beach-ről

Szombaton páran lányok és Nanda lenéztünk a közeli Karolina beach-re, ami kb. 1,5 órás utazást vett igénybe. Félórával mindig számolnom kell a lakhelyemtől a központig, majd erre jön rá a minibuszos menetidő. Persze, a busz csak akkor indul, ha kellő létszámú utas összegyűlt, vagy ha a kényelmesebbek kifizetik a különbözetet. Poénból úgy döntöttünk megvárjuk míg tele lesz, kíváncsiak voltunk mit jelent ez errefelé. Megszámoltam, és az európai mércével mért 10 fős kisbuszban 20-an zsúfolódtunk össze plusz egy-két bébi. Ez barátok közt is legalább 21 fő. Visszafelé jövet volt aki kint csimpaszkodott az ajtóban, hát nem szívesen cseréltem volna vele a szerpentines szakaszokon.:)
Karolina beach nagyon szép hely, de elég kihalt Ramadán idején. Ilyenkor a muszlimok ha tehetik otthon maradnak, próbálják átvészelni ezt az egy hónapot viszonylag hűvös és csendes helyen, ami teljesen érhető.
Sajnos az idő újfent nem kedvezett nekünk. Egész héten verőfényes 27-30 °C volt, de amint beköszöntött a péntek jött az esős idő.
.





Karolina beach

Sétaközben észrevettem egy folyót, ami az óceánba torkollott. Nem mindennapi érzés, amikor az ember egyik lába a jéghideg folyóban, míg a másik a meleg óceánban áll. Best of élmények egyike a hét folyamán.:)


A folyó és az óceán találkozása - Karolina beach


3 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Azért így is elég szép napsütés nélkül ez a beach. És már tudtál bikiniben sütkérezni, vagy ez sem olyan hely volt, h. akár csobbanhattál volna, akár szabadon napozhattál volna? Megértem, h. nehezen bírod. Én tuti meg lennék kattanva, ha nem fürödhetnék benne.

    VálaszTörlés
  3. Sajnos még nem:( de ami késik nem múlik:)

    VálaszTörlés